Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας – χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγυνών – Βράβευση χοροδιδασκάλου κας Αγλαΐας Καραγιάννη για την προσφορά της στον σύλλογο


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας – χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγυνών στο Food – Bar Passias με τον Μάνο Λιανουδάκη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής κ. Σάββας Αναστασιάδης, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Λαγκαδά κα Άννα Σαρίκου, κ. Πέτρος Δοϊρανλής, κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο πρόεδρος της ΥΚΠΑΑΠ κ. Κώστας Μπίκας, η δημοτική σύμβουλος κα Νίκη Ανδρεάδου, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Κεφαλάς, ο πρόεδρος της Κοινότητας Λαγυνών κ. Διονύσιος Φλωρινούδης, ο αντιπρόεδρος της Κοινότητας Λαγυνών κ. Γεώργιος Ζαπρούδης, ο κ. Αστέριος Κετικίδης εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης και ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Φάνης Παππάς και πλήθος μελών και φίλων του συλλόγου. Επίσης υπήρχαν εκπρόσωποι του Εθνικού Λαγυνών, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Λαγυνών, του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσαυγής, του Πολιτιστικού Συλλόγου Περιβολακίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Καβαλαρίου.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκε η χοροδιδάσκαλος παραδοσιακών χορών κα Αγλαΐα Καραγιάννη για την προσφορά της στον σύλλογο. Πριν από πέντε χρόνια όταν άλλαξε η διοίκηση του συλλόγου, πρώτη προτεραιότητα ήταν η οργάνωση των τμημάτων παραδοσιακών χορών και στο πλαίσιο πραγματοποιήθηκε η συνεργασία μας με την κα Αγλαΐα Καραγιάννη. Σήμερα με την λειτουργία εφτά τμημάτων παραδοσιακών χορών, με την συμμετοχή μας σε τοπικά, εγχώρια και διεθνή φεστιβάλ, με την οργάνωση του παιδικού φεστιβάλ Λαγυνιώτικα θεωρούμε ότι οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την κα Αγλαΐα Καραγιάννη και η απονομή της τιμητικής πλακέτας είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε.  Όλα αυτά χρόνια συνεργαστήκαμε με έναν άνθρωπο ο οποίος πρώτα από όλα αγαπάει αυτό που κάνει και το κάνει με πάθος και ιδιαίτερο ζήλο.  Αυτή η αγάπη και το μεράκι της χοροδιδασκάλου μας φαίνεται στην λειτουργία των τμημάτων μας, στην αγάπη που της δείχνουν οι 120 χορευτές μας και στην μεταλαμπάδευση της αγάπης της για τους παραδοσιακούς χορούς. Αγλαΐα   θέλουμε να σου πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συνεργασία μας αυτή, σε θεωρούμε δικό μας άνθρωπο είσαι αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγυνών.

Για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων σημαντικό κομμάτι αποτελούν οι χορηγοί μας. Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης απονεμήθηκαν αναμνηστικά στους χορηγούς των 4ων Λαγυνιώτικων και συγκεριμένα στις κάτωθι επιχειρήσεις :

Φαρίνης Στυλιάνος – Πρατήριο Υγρών καυσίμων

Τύπο Τζιαρός – Εκτυπώσεις

Σιαρινούδης Νικόλαος – Διανομή πετραλαίου Θέρμανσης

Exep – Εξαρτήματα επιπλοποιΐας

Αφοι Σισκούδη – Συνεργείο αυτοκινήτων

Κουφή – Μεσιτικό γραφείο

Fly flot – Εμπορία υποδημάτων

Viadoro – Τουριστικό πρακτορείο

Έπιπλα Prestige – Κατασκευή επίπλων

Σισκούδης Αστέριος – Λογιστικό γραφείο

Altis Wood – Κατασκευή πορτών