Έναρξη εγγραφών για τα τμήματα του μοντέρνου χορού και του καράτε – αυτοάμυνας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγυνών

μοντερνος χορος

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε ένας νέος κύκλος μάθησης και δραστηριοτήτων γεμάτος από όνειρα, στόχους και προσδοκίες. Θα θέλαμε να ευχηθούμε αυτή τη νέα χρονιά να μπορέσει ο κάθε μαθητής-τρία να πετύχει τους στόχους που θα θέσει αλλά και να απολαύσει αυτό το όμορφο ταξίδι γνώσης. Παράλληλα με την έναρξη των σχολικών μαθημάτων ξεκινάνε και οι δραστηριότητες του συλλόγου μας για την νέα σχολική χρονιά. Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα τμήματα του μοντέρνου χορού, οι οποίες πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή 18.00 με 20.00 στα γραφεία του συλλόγου μας. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Τετάρτη 16/09/2015 (τηλ. πληροφοριών για μοντέρνο χορό 6947 833866).
Επίσης από την Δευτέρα 14/09/2015 αρχίζουν τα τμήματα καράτε αυτοάμυνας τα οποία θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη με υπεύθυνη τμήματος την κα Κρουσταλούδη Αγγελική τηλ. 6947372501.
Τα τμήματα παραδοσιακού χορού θα ξεκινήσουν από αρχές Οκτωβρίου.
Την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν και δυο νέες δράσεις του συλλόγου μας για τις οποίες τα μέλη και οι φίλοι θα ενημερωθούν σχετικά.
Καλή σχολική χρονιά σε όλους και καλό κουράγιο στους γονείς.

καρατε