ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ 2 – ΖΑΧΑΡΙΑ

ZAXARIAbannerkali

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ «ΖΑΧΑΡΙΑ»

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΑ, είναι γνωστά πάνω από 20 χρόνια για την πρωτοποριακή και πετυχημένη δουλειά τους στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Τα τελευταία χρόνια, έχοντας εφαρμόσει καινοτόμες μεθόδους στην εκπαιδευτική διαδικασία από την Ψυχολογία της Μάθησης (PsychoLinguistics in Practice), σε συνδυασμό με τη χρήση της πληροφορικής (ClubEFL – Διαδικτυακή Πλατφόρμα Εκμάθησης Αγγλικών), και παρέχοντας επιμορφωτικά σεμινάρια σε γονείς και εκπαιδευτικούς, διευρύνουν τις εκπαιδευτικές δραστηριότητές τους. Η ίδρυση, λοιπόν, του μεγαλύτερου Κέντρου Δια Βίου Μάθησης 2 στο Λαγκαδά με δυναμικότητα 106 εκπαιδευόμενους ανά ώρα είναι μια πραγματικότητα.

Η Ζαχαρία Εύη, ιδιοκτήτρια του ΚΔΒΜ2 και των Κέντρων Ξένων Γλωσσών, και ο Δρ. Δημήτρης Κόρδας, Διδάκτορας Γνωστικής και Αναπτυξιακής Ψυχολογίας ΑΠΘ, υπό την επιστημονική εποπτεία του οποίου θα είναι τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΚΔΒΜ2, έστησαν ένα χώρο και μια σειρά από προγράμματα ενηλίκων που σίγουρα θα αποτελέσουν μια zaxarianea1σημαντική συνεισφορά στις ανάγκες για εκπαίδευση, ενημέρωση και κατάρτιση στην περιοχή του Λαγκαδά, και όχι μόνο. Ο καινούργιος χώρος είναι πλέον πιστοποιημένος από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) με κωδικό πιστοποίησης: 2000434, και τα καινούρια προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων ετοιμάζονται να ξεκινήσουν άμεσα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποια από τα προγράμματα:

Επιμόρφωση γονέων
Μαθησιακή προετοιμασία
Εκπαίδευση καθηγητών στην εφαρμογή μαθησιακών προφίλ στη διδασκαλία
Εκπαίδευση καθηγητών στη διαφοροποιημένη διδασκαλία
Εκπαίδευση καθηγητών στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση και στο blended learning
Εκπαίδευση Διοικητικού προσωπικού Εκπαιδευτικών Επιχειρήσεων
Επαγγελματικός Προσανατολισμός
Ανίχνευση Μαθησιακών Δυσκολιών
Πληροφορική

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την καινούρια σελίδα του ΚΔΒΜ2 στο facebook

https://www.facebook.com/langadaskdvm2zacharia/

Τα νόμιμα αδειοδοτημένα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, Φροντιστήρια και Κέντρα Δια Βίου Μάθησης 1 και 2 μπορεί κανείς πλέον να τα δει στην επίσημη σελίδα του ΕΟΠΠΕΠ γράφοντας την τοποθεσία ή την επωνυμία που τον ενδιαφέρει.

http://www.eoppep.gr/…/learning-institutio…/kdvm_search_page

zaxarianea3 zaxarianea2