Με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμέτοχες πραγματοποιήθηκε ο 4ος Ποδηλατικός Γύρος Λαγυνών Αριστείδης Μπακρατσάς

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμέτοχες πραγματοποιήθηκε ο 4ος Ποδηλατικός Γύρος Λαγυνών Αριστείδης Μπακρατσάς. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγυνών σε συνεργασία με την Κοινόητα Λαγυνών, τον Εθνικό Λαγυνών Ποδόσφαιρο, τον Εθνικό Λαγυνών Μπάσκετ και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Λαγυνών. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην μνήμη του του ταμία του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγυνών Αριστείδη Μπακρατσά. Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε απονομή αναμνηστικής πλακέτας στην σύζυγο του κα Μαρία Πανάκα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Λαγκαδά κ. Αστέριος Μπρατάνης, ο Αντίπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Κεφαλάς, η Δημοτική Σύμβουλος κα Ελισάβετ Κοτσώνη, ο πρόεδρος της Κοινότητας Λαγυνών κ. Διονύσης Φλωρινούδης και ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Φάνης Παππάς.

 

Στην εκδήλωση συμμετείχε ο Πανελλήνιος Αυτοκινητιστικός Σύλλογος Χαλκιδικής (Π.Α.Σ.ΧΑ) ο οποίος έφερε προς επίδειξη αυτοκίνητα αντίκες. Την παράσταση έκλεψε ένα Ford του 1928.

Η ποδηλατοδρόμια περιλάμβανε δύο διαδρομές τις οποίες χάρηκαν οι συμμετέχοντες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στους 50 εθελοντές της εκδήλωσης οι οποίοι εξασφάλισαν την ασφάλεια της διαδρομής.

 

Ευχαριστούμε το Εθελοντικό Σώμα Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών Λαγκαδά (Ε.Σ.Ε.Π.Α.) για την προσφορά τους στην εκδήλωση.

 

 

Ευχαριστούμε τον χορηγό της εκδήλωσης την εταιρεία του κ. Παντελή Γουνιώτη για την πρόσφορα ενός ποδήλατου μέσω κλήρωσης στους συμμετέχοντες. Το ποδήλατο κέρδισε ο Σωτήρης Ραφτούδης.

 

Ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση έδωσε ο διαγωνισμός ελευθέρων βολών αλλά και πέναλτι στον οποίο οι συμμετέχοντες έδειξαν τις δεξιότητες τους.

 

 

Φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από την ίδρυση του Πολιτισμικού Συλλόγου Λαγυνών και είναι η πρώτη εκδήλωση που ξεκινάει τον εορτασμό της σημαντικής αυτής χρονιάς για εμάς.

Ο πιο μικρός μας ποδηλάτης.