4ος Ποδηλατικός Γύρος Λαγυνών «Αριστείδης Μπακρατσάς» – Κυριακή 08 Μαΐου 2022

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγυνών σε συνεργασία με την Κοινότητα Λαγυνών, τον Εθνικό Λαγυνών (Ποδόσφαιρο), τον Εθνικό Λαγυνών (Μπάσκετ) και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Λαγυνών, την Κυριακή 08 Μαΐου διοργανώνει τον 4ο Ποδηλατικό Γύρο Λαγυνών «Αριστείδης Μπακρατσάς» αφιερωμένο στην μνήμη του ταμία του συλλόγου Αριστείδη Μπακρατσά. Ο Αριστείδης Μπακρατσάς υπήρξε για 4 χρόνια ταμίας του συλλόγου και η ακεραιότητα του χαρακτήρα του ήταν πάντοτε υπόδειγμα για εμάς. Παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία ήταν πάντα εθελοντής στις εκδηλώσεις του συλλόγου. Ως ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη του το ΔΣ του συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα να δώσει το όνομα του στον ποδηλατικό γύρο Λαγυνών.

Ο 4Ος Ποδηλατικός Γύρος Λαγυνών θα έχει δύο διαδρομές.

  • 1 Διαδρομή 1.800 μέτρα – Ώρα εκκίνησης 11.45 – Αυλή Δημοτικού Σχολείου Λαγυνών
  • 2 Διαδρομή 4.200 μέτρα – Ώρα εκκίνησης 11.45 – Αυλή Δημοτικού Σχολείου Λαγυνών

Η συμμέτοχη είναι δωρεάν και απαιτεί μόνο την συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής. Για τους ανήλικους η αίτηση θα συμπληρώνονται από τον γονέα τους. Οι αιτήσεις μπορούν να αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο email του συλλόγου politistikoslagina@gmail.com έως το Σάββατο 07 Μαΐου. Αιτήσεις μπορούν να γίνονται και το πρωί της Κυριακής στο χώρο της εκκίνησης από τις 10.30 έως τις 11.30. Με την αίτηση συμμέτοχης οι ποδηλάτες παίρνουν έναν αριθμό συμμέτοχης βάση του οποίου θα πραγματοποιηθεί κλήρωση, στο τέλος της εκδήλωσης ενός ποδηλάτου, το οποίο είναι προσφορά της εταιρεία του κ. Παντελή Γουνιώτη.

Στο χώρο της εκδήλωσης δηλαδή στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Λαγυνών ο Πανελλήνιος Αυτοκινητιστικός Σύλλογος Χαλκιδικής θα πραγματοποιήσει έκθεση αυτοκινήτων Αντίκα.

Μετά το τέλος της ποδηλατοδρομίας θα γίνει διαγωνισμός Πέναλτι και διαγωνισμός ελευθέρων βολών.

 

4ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ word

4ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ pdf

1η Διαδρομή

    

2η Διαδρομή

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  • Οι γονείς είναι υπεύθυνοι για την προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών τους.
  • Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν καλή κατάσταση υγείας (οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για προβλήματα υγείας που ενδεχομένως   προκύψουν).
  • Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν υπογράψει υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής πριν τον αγώνα στην γραμματεία (για τους ανηλίκους θα υπογράφει ο γονέας ή κηδεμόνας).

ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

  • Σε συνεργασία με την Τροχαία θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις συγκεκριμένες οδούς.
  • Οχήματα της διοργάνωσης θα προπορεύονται και θα έπονται των γκρούπ των ποδηλατών & πεζοπόρων και εθελοντές θα βρίσκονται καθόλη τη διαδρομή για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των αθλητών.

·       Κατά τη διάρκεια όλης της διοργάνωσης θα υπάρχει διαθέσιμος γιατρός.