Μάγεψε η Βασίλισσα του Ρεμπέτικου Μαριώ σε μια κατάμεστη πλατεία Λαγυνών

Η Ρεμπέτικη βραδιά που διοργανώνει εδώ και αρκετά χρόνια ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγυνών έγινε πλέον θεσμός. Όλα τα προηγούμενα χρόνια φιλοξενήσαμε σπουδαίους καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα, φέτος όμως είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε την Βασίλισσα του ρεμπέτικου την Μαριώ. Αυτή η εκδήλωση γίνεται κάθε χρόνο στις αρχές Ιουνίου στην πλατεία των Λαγυνών. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την αύρα, την ζεστασιά που προσφέρει η πλατεία μας και να παρακινήσουμε τους αρμοδίους έτσι ώστε να γίνει μια ανάπλαση που θα αποτελεί πόλο έλξης για κατοίκους και επισκέπτες.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε η Μαριώ από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αστέριο Σισκούδη για την προσφορά της στο Ρεμπέτικο τραγούδι και ο μουσικός Δημήτρης Λίβανος επίσης για την προσφορά του στο Ρεμπέτικο τραγούδι από τον αντιδήμαρχο τον κ. Βαγγέλη Γεράκη.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που για μια ακόμη φορά γέμισε ασφυκτικά την πλατεία και μας τίμησε με την παρουσία του. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι πατέρες των Λαγυνών π. Παύλος Καντίνας και π. Ελευθέριος Μπιλμπίλης ο πατέρας Αντώνιος από την Λητή, οι αντιδήμαρχοι κ. Βαγγέλης Γεράκης, ο κ. Μπάμπης Κυργιάνης, ο κ. Μιχάλης Σκορδάς, ο κ. Γιώργος Τζανής, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Βασίλης Δημητριάδης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση κ. Αλέκος Τριανταφυλλούδης, ο αντιπρόεδρος των Λαγυνών κ. Σωτήρης Γουλούδης, η πρόεδρος του Λαγκαδά κα Μαρίνα Γκλαβά, η πρόεδρος κα Σοφία Μεντή και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που σύσσωμοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς των δώρων για την λαχειοφόρο αγορά της εκδήλωσης, την εταιρεία ΕΞΕΠ, την εταιρεία Lamda Medical και το τυπογραφείο του κ. Τζιαρού.

Ευχαριστούμε τον κ. Νικόλαο Γεράκη για την διάθεση του φορτηγού και των ψυγείων για την εξυπηρέτηση της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε την εταιρεία Εγνατία Σούπερ Μάρκετ για την χορηγία τους.

Ευχαριστούμε τους Αφους Καραρούδη για την χορηγία των σαλατών της εκδήλωσης

Ευχαριστούμε την εταιρεία Κάστορας για την διάθεση του φορτηγού γερανού για την εξυπηρέτηση της εκδήλωσης, το Foodbar Passias για τη διάθεση εξοπλισμού για την εκδήλωση και το συνεργείο Αφοι Σισκούδη για διάθεση οχήματος για την εξυπήρετηση της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές της εκδήλωσης οι οποίοι ακούραστοι συνέδραμαν τα μέγιστα στην υποστήριξη της εκδήλωσης.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον γενικό γραμματέα του συλλόγου και πρόεδρο των Λαγυνών κ. Γιώργο Ζάπρούδη, ο οποίος περνάει ένα πρόβλημα με την υγεία του. Ο Γιώργος είναι μαχητής και σύντομα τον περιμένουμε κοντά μας.

Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που πάντα στηρίζετε την προσπάθεια που κάνουμε.