Μια ξεχωριστή βραδιά με την Αποστολία Γκούτη διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγυνών – Πλημμύρισε από κόσμο η πλατεία των Λαγυνών

Την Παρασκευή 01 Ιουλίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγυνών διοργάνωσε μια ξεχωριστή βραδιά με την Αποστολία Γκούτη η οποία μάγεψε το κοινό. Πλημμύρισε από κόσμο η πλατεία των Λαγυνών. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής κ. Σάββας Αναστασιάδης, η περιφερειακή σύμβουλος κα Μπισμπινά, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ κα Κοτσώνη, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Γιώργος Ξενιτίδης, ο πολιτευτής με την Νέα Δημοκρατία κ. Φάνης Παππάς και ο πολιτευτής με το Κιναλ-Πασοκ κ. Κώστας Πετρίδης και ο πολιτευτής με την Ελληνική Λύση κ. Αλέξανδρος Τριανταφυλλούδης ο οποίος είναι από τα Λαγυνά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το γραφείο τελετών του κ. Στέλιου Ζειμπέκη για την χορηγία του δώρου της λαχειοφόρου αγοράς. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλουμε στον κόσμο που πάντα στηρίζει τις εκδηλώσεις του συλλόγου μας και στους εθελοντές μας που είναι οι στυλοβάτες τις κάθε εκδήλωσης.

Ο αριθμός του τυχερού λαχνού που κερδίζει την τηλεόραση είναι το 670. Στο τέλος της εκδήλωσης βρέθηκε ένα ασημένιο δαχτυλίδι, όποια το έχασε ας επικοινωνήσει με το ΔΣ του συλλόγου.