Έφυγε από την ζωή ο Κωνσταντίνος Καλκίτσας, 48 ετών μετά από μακροχρόνια περιπέτεια με την υγεία του.

Έφυγε σήμερα το πρωί από την ζωή ο Κωνσταντίνος Καλκίτσας σε ηλικία 48 ετών. Ο Κώστας εδώ και πολλά χρόνια έδινε μάχη ζωής καθώς αντιμετώπιζε μακροχρόνιο πρόβλημα υγείας και στην μάχη αυτή μέχρι πρότινος έβγαινε νικητής. Στην τελευταία μάχη όμως δεν τα κατάφερε γιατί αυτός ο αγώνας ήταν άνισος.

Η αγάπη του τον Εθνικό Λαγυνών ήταν μεγάλη. Παρόλο τα μεγάλα προβλήματα, ήταν ακούραστος εργάτης στις ακαδημίες και πάντα πρόσφερε πάνω από αυτό που του επιτρεπόταν από την κατάσταση της υγείας του. Μεράκι και όραμα του ήταν τα παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό και να τα βλέπει να παίζουν ποδόσφαιρο στην αγαπημένη μας ομάδα τον Εθνικό. Πολλές φόρες για να είναι κοντά στην λειτουργία της ακαδημίας δεν λάμβανε υπόψη τις αντίξοες συνθήκες και τον κίνδυνο επιβάρυνσης της υγείας.  Δεν το έβαζε κάτω, καθώς πάντα έλεγε αυτή η ενασχόληση μου δίνει ενέργεια, αυτό μου δίνει ζωή. Η προσωπική του εργασία, λόγω της κατάστασης της υγείας του ήταν υπέρ του δεόντως. Διετέλεσε γενικός γραμματέας της ομάδας με μεγάλη συνεισφορά και στην λειτουργία του αντρικού τμήματος.

Ήταν από τους ανθρώπους που πάντα συνέθετε απόψεις και σκέψεις . Η αγάπη του για τα κοινά και η διάθεση για προσφορά τον έφερνε πάντα εθελοντή σε κάθε εκδήλωση του Πολιτιστικού Σύλλογου Λαγυνών. Χαρακτηριστικό του μότο ήταν ότι δεν ξέρουμε πόσα χρόνια θα ζήσουμε αλλά να τα ζήσουμε όπως θέλουμε. Κώστα έζησες μια γεμάτη ζωή, αλλά μας αφήνεις πολύ νωρίς. Συλλυπητήρια στην σύζυγο του Αγγελική, στα παιδιά του, στους γονείς του και σε όλη του την οικογένεια. Ο τρόπος και ή στάση ζωής που είχες αποτελούν παράδειγμα για εμάς.

Καλό παράδεισο να έχεις φίλε !!!

Η εξόδιος ακολουθία του θα πραγματοποιηθεί την Παρασκυή 17 Ιουνίου, στον Ιερό Νάο Αγίου Νικολάου, στις 11.00 π.μ.