Εξαιρετικός ο Θύμιος Γκογκίδης στην εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγυνών

Πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγυνών με τον Θύμιο Γκογκίδη χθες βράδυ στην πλατεία Αγίου Νικολάου Λαγυνών. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης, οι Βουλευτές κ. Θεόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης, ο ταμίας της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Νομού Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννης Ιωαννίδης, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Λαγκαδά κα Ελισάβετ Κοτσώνη, κ. Ελευθέριος Τσαγκαλίδης, Αστέριος Μπρατάνης, Νικόλαος Αναστασιάδης, ο πρόεδρος της ΥΚΠΑΑΠ κ. Κωνσταντίνος Μπήκας, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Γεώργιος Ξενιτίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κα Νίκη Ανδρεάδου, κ. Ανέστης Πετρίδης, Βασίλης Βαρβαλιός, ο πρόεδρος της Κοινότητας Λαγυνών κ. Διονύσιος Φλωρινούδης, οι τοπικοί σύμβουλοι κ. Γεώργιος Ζαπρούδης, κ. Αντώνιος Τράκας, κ Αθανάσιος Μωυσίδης, η πρόεδρος Καβαλαρίου κα Γεωργία Μιχαηλίδου, ο πρόεδρος Ξυλόπολης κ. Παναγιώτης Μπραγγούδης, και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού κ. Δημήτρης Πόντικας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της εκδήλωσης (επαγγελματίες των Λαγυνών και της περιοχής), στην ΔΗΚΕ Λαγκαδά και στην εταιρεία ΤΙΤΑΝ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Εταιρεία Νικόλαος Γεράκης & ΣΙΑ Ε.Ε. αντιπρόσωπος Δέλτα για την διάθεση του φορτηγού ψυγείου για τις ανάγκες της καντίνας.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στους εθελοντές μας αλλά και στον κόσμο που τίμησε την εκδήλωση.