Στην Καρναβαλική Παρέλαση του Δήμου Ωραιοκάστρου την Κυριακή 03 Μαρτίου θα συμμετέχει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγυνών


Την Κυριακή 03 Μαρτίου ο Δήμος Ωραιοκάστρου διοργανώνει την Μεγάλη Καρναβαλική του Παρέλαση στις 12.00. Τα μέλη του συλλόγου μας που επιθυμούν να συμμετέχουν πρέπει να το δηλώσουν ως την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, στην γραμματεία του συλλόγου στην κα Κυριακή Τσιάνταλη. Περισσότερες πληροφορίες για την συμμέτοχη μας στο τηλ 23940 73350.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Ωραιοκάστρου :

Που: Δημαρχείο Ωραιοκάστρου
Κομνηνών 76, Ωραιόκαστρο, 57013, Θεσσαλονίκη

Πότε: 03/03/2019
Ώρα έναρξης: 12:00
Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο.


Καρναβαλιστές γεμάτοι με κέφι και διάθεση παρελαύνουν μαζί με γκρουπ της Ξάνθης στους κεντρικούς δρόμους !! Την διασκέδαση συμπληρώνει φέτος ο Τόνις Σφήνος!!
8η Καρναβαλική Παρέλαση στο δήμο Ωραιοκάστρου
Φορέστε το πιο όμορφο χαμόγελό σας, εφοδιαστείτε με σερπαντίνες και κομφετί και ετοιμαστείτε να ζήσετε την πιο όμορφη καρναβαλική γιορτή!
Άρματα και εντυπωσιακοί καρναβαλιστές θα σας περιμένουν στις 12.00 στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου για να διασχίσουμε όλοι μαζί το κέντρο (Κομνηνών, Λ. Δημοκρατίας & Θεσσαλονίκης) και να καταλήξουμε στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο. Εκεί ο Τόνι Σφήνος, μαζί με την ομάδα του, θα δώσουν το σύνθημα για ένα ξέφρενο γλέντι!
Στη φετινή καρναβαλική παρέλαση του δήμου Ωραιοκάστρου θα συμμετέχουν 16 ομάδες, ανάμεσά τους και η γνωστή πλέον «Μεγάλη Παρέα»! Σ αυτήν χωρούν όλοι εκείνοι, που θέλουν να γίνουν ένα με τους καρναβαλιστές και μαζί τους να γυρίσουν, χορεύοντας και τραγουδώντας, το κέντρο του Ωραιοκάστρου.
Σας περιμένουμε όλους, την Κυριακή 3 Μαρτίου, στις 12.00 το μεσημέρι, να γράψουμε και φέτος τη δική μας μοναδική, «καρναβαλική ιστορία»!