Νέος πρόεδρος ο Γιάννης Χατζηγιάννης στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Λαγυνών


Την Κυριακή 24/11/2019 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν στο Σχολείο και έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. Ακολούθησε ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ., της Ελεγκτικής Επιτροπής και της εκπροσώπησης στην Ένωση Γονέων.

Την Τετάρτη 24/11/2019 συνεδρίασαν τα μέλη του νέου Δ.Σ. και μετά από ψηφοφορία εξέλεξαν :

1.Για τη θέση του Προέδρου τον Χατζηγιάννη Ιωάννη

2.Για τη θέση του Αντιπροέδρου την Δελλή Ανθή

3.Για τη θέση του Ταμία την Γκάγκα Μαρία

4.Για τη θέση του Γραμματέα την Λίμου Ειρήνη

5.Για τις θέσεις των μελών τους Μαυρογένη Αθανάσιο, Τρελλόπουλο Νικόλαο και Σαββαϊδου Πόπη.

Το νέο Δ.Σ. εκφράζει τις ευχαριστίες του στους γονείς που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση στις 24/11/2019 και ακολούθως στην εκλογική διαδικασία, και εύχεται να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και συμμετοχή στο μέλλον, ώστε να μη φτάσουμε ξανά στο σημείο και κινδυνεύει ο Σύλλογος με διάλυση. Ευχόμαστε να υπάρχει καλή συνεργασία με όλους τους γονείς και τους φορείς.

-Σκοπός μας είναι να οριστεί μια ημερομηνία κάθε μήνα, στην οποία θα διεξάγεται ανοιχτή συνάντηση γονέων, δασκάλων και του Συλλόγου, ώστε να συζητούνται τα θέματα που αφορούν στα σχολεία μας. -Όσοι γονείς επιθυμούν, μπορούν να επικοινωνούν με το σύλλογο στο παρακάτω email : syllogos.goneon.lagynon@gmail.com

-Την επόμενη εβδομάδα θα δοθεί στους μαθητές έντυπο, όπου θα θέλαμε να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας (email, τηλεφωνο) καθώς και την επαγγελματική ιδιότητά σας προαιρετικά, και αν επιθυμείτε να βοηθήσετε σε ότι χρειαστεί το σχολείο είτε βάσει της επαγγελματικής σας ιδιότητας είτε εθελοντικά στην οργάνωση των διαφόρων εκδηλώσεων.

-Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει και η συλλογή των ετήσιων συνδρομών, τις οποίες παρακαλούμε να καλύψετε καθώς αποτελούν το βασικό έσοδο του συλλόγου.

Για όλα αυτά θα λάβετε έγγραφη ενημέρωση μέσω των μαθητών σύντομα.

Το νέο Δ.Σ. ξεκινά το έργο του από σήμερα, με την ευχή να έχουμε μια καλή σχολική χρονιά και την πεποίθηση ότι θα έχει τη βοήθεια όλων σας.

Εμείς τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.