Επιστολή διαμαρτυρίας κατοίκου Λαγυνών για την αποκομιδή των σκουπιδίων – Έντονο το πρόβλημα τους τελευταίους μήνες


Ο κάτοικος Λαγυνών κ. Απόστολος Ανδρονιάδης έστειλε επιστολής αγανάκτησης προς τον Δήμο Λαγκαδά για την κατάσταση που επικρατεί εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα με την ελλιπή αποκομιδή απορριμμάτων στο δημοτικό διαμέρισμα Λαγυνών.

Έντονο είναι το πρόβλημα με την αποκομιδή απορριμμάτων σε όλο τον Δήμο Λαγκαδά τους τελευταίους μήνες με τους υπευθύνους να μην βρίσκουν λύση σε ένα κεραίο πρόβλημα.

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Με τη παρούσα θέλω να εκφράσω την απογοήτευση και την αγανάκτηση μου για την αντιμετώπιση της κεντρικής διοίκησης του Δήμου όσων αφορά τα Λαγυνά.

Η διαδικασία αποκομιδής των απορριμμάτων εδώ και ένα έτος στον οικισμό των 4500 χιλιάδων κατοίκων είναι επιεικώς απαράδεκτη και άθλια, οι εικόνες στις γειτονιές μιλούν από μόνες τους. Τα απορριμματοφόρα περνούν όποτε  θέλουν. Την ώρα που γράφω αυτές τις γραμμές έχει να περάσει 10 ΗΜΕΡΕΣ, το αποτέλεσμα φαίνεται στις συνημμένες φωτογραφίες. Να υπογραμμίσω εδώ ότι ακόμα και όταν αποφασίσουν να περάσουν το αποτέλεσμα που αφήνουν πίσω τους είναι απαράδεκτο.

Εικόνες τριτοκοσμικές, στοίβες από σκουπίδια 15μ από παιδική χαρά παραμένουν για εβδομάδες και κανείς δεν συγκινείται, αδέσποτα τα διασκορπίζουν σε μεγάλη ακτίνα, ανυπόφορη δυσοσμία, ειρωνικά σχόλια από επισκέπτες, είναι μερικές εκφράσεις που αποτυπώνουν την όλη κατάσταση.

Λόγω επαγγέλματος (στρατιωτικός) είχα την τύχη να κατοικήσω σε διάφορες περιοχές της χώρας, αλλά αυτή την κατάσταση δεν την αντιμετώπισα ΠΟΥΘΕΝΑ και κυριολεκτώ.

Δεδομένου του καλοκαιριού που έρχεται θέλω να σας παρακαλέσω να επιληφτείτε του θέματος διότι τίθενται πλέον θέματα υγιεινής των κατοίκων, η κατάσταση είναι απαράδεκτη.

Υ.Γ. 1 Το περίεργο στο συγκεκριμένο θέμα είναι ότι αυτή την εικόνα δεν την συναντάς στους άλλους οικισμούς του Δήμου.

Υ.Γ. 2 Εννοείται ότι αν το φαινόμενο ήταν προσωρινό δεν θα έμπαινα στον κόπο να διαμαρτυρηθώ, αλλά οι ντροπιαστικές εικόνες που επισυνάπτω είναι πλέον πολύ συχνές.

 

Μετά τιμής

Ανδρονιάδης Απόστολος