Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Δράση Καθαρισμού του Βουνού των Λαγυνών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Η αρχή έγινε !!!

Με όπλο την καλή διάθεση, γάντια και σακούλες, υπάλληλοι του Δήμου Λαγκαδά και εθελοντές από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λαγυνών τίμησαν σήμερα 5 Ιουνίου 2022 την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με δράση καθαρισμού στο βουνό της Κοινότητας Λαγυνών.
Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία ανακύκλωσης Vipa Group και τη μη κυβερνητική οργάνωση Save Your Hood – Greece.
Οι εθελοντές προχώρησαν στον καθαρισμό της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης Καβάλας, η οποία είναι η σημερινή οδός Αποστόλου Παύλου, από την στροφή του Φιλύρου έως και την είσοδο των Λαγυνών.
«Είναι πολύ σημαντικό να σεβόμαστε και να προσέχουμε το περιβάλλον και η σημερινή ημέρα μας το υπενθυμίζει με τον καλύτερο τρόπο. Στόχος μας βέβαια δεν είναι να κάνουμε δράσεις μόνο σήμερα, αλλά όσο συχνότερα γίνεται, ώστε οι δημότες και κυρίως τα παιδιά να αποκτούν περιβαλλοντική συνείδηση, αλλά και να αγαπούν την εθελοντική δράση», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Ταχματζίδης.